Snijtechniek Brabant levert kwaliteit aluminium freeswerk

Aluminium is een veelgebruikt materiaal in de jachtbouw en scheepvaart. De vraag naar aluminium neemt toe om een tal van redenen, het materiaal kent veel voordelen. Voor de verzorging van de bewerking van aluminium platen bent u aan het juiste adres bij Snijtechniek Brabant. We leggen u graag de voordelen uit van het materiaal en onze innovatieve aluminium freestechniek.

 

Voordelen aluminium

De populariteit van aluminium is eenvoudig te verklaren. Onder andere vanwege zijn lichte gewicht. Dit doet echter niet af aan de kracht van het materiaal, aluminium is zeer sterk. Een ander belangrijk voordeel is dat het materiaal corrosiebestendig is. Dit zorgt ervoor dat het materiaal geschikt is voor dragende constructies. Aluminium voldoet daarmee aan de veiligheidseisen voor een behouden vaart. Met de nieuwste freesmachine zijn wij koploper op het gebied van aluminium frezen.

 

Onze nieuwste aluminium freesmachine verzorgt de ultieme bewerking voor aluminium platen door middel van de droog-freestechniek.

 

Een duurzaam staaltje freeswerk

De innovatieve droog-freestechniek maakt het mogelijk om laskanten te frezen en te verjongen. Doordat er nagenoeg geen warmte wordt gebruikt is er geen spanning meer in de onderdelen. Zelfs 3d frezen is een mogelijkheid. De te frezen dikte is 100 mm De materiaaleigenschappen worden hiermee optimaal behouden.

De nieuwste freestechniek is niet alleen uiterst nauwkeurig, maar ook nog eens hartstikke duurzaam. Met de manier waarop wij aluminium frezen is er 30% minder energie nodig om het materiaal te verwerken. Er is geen verbranding van gassen, dus ook geen schadelijke uitstoot. Al het afval wordt volledig gerecycled. Op deze manier draagt Snijtechniek Brabant bij aan een beter milieu.


Werkwijze Snijtechniek Brabant

Wij zorgen voor een goede aansturing met de juiste programmatuur. Zo maken we onder andere optimaal gebruik van nesten en restplaten met de software van Alma, Solid/CAM. We koppelen de juiste certificaten aan de te snijden platen door het ERP systeem Isah. Daarnaast zorgt de automatische plaat handeling en ons ERP ISAH ervoor dat er minder beschadigingen aan de platen zijn.

Wij leveren de hoogste kwaliteit bij u af, service staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor wordt de hoogste kwaliteit van het aluminium ten alle tijden gewaarborgd.

 

Wat kan Snijtechniek Brabant voor u betekenen?

Wilt u meer weten over aluminium frezen in de praktijk of Snijtechniek Brabant als uw innovatieve totaalleverancier? Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar via onderstaand contactformulier, of bel naar +31 162 518285 voor een kennismaking.

2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. Cookie verklaring. Privacy policy