Kleuren printen op aluminium of metaal

Snijtechniek Brabant is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige bouwpakketten voor de jacht- en scheepsbouwindustrie. Op deze materialen kunnen wij uw logo, afbeeldingen of handleidingen printen in iedere gewenste kleur.

Flatbedprinter 8.000 x 2.500 

Met de flatbed printers is het mogelijk om markeerlijnen in verschillende diktes en kleuren op de materialen te printen. Ook foto's van 720 dpi, bouwtekeningen of uw logo kunnen met onze kleurenprinter op elk onderdeel geprint worden. 

Het is ook mogelijk om QR- of barcodes op aluminium of metaal te printen. Dit wordt met regelmaat toegepast als er bouwtekeningen of charge documenten beschikbaar zijn bij de machines. Door middel van een QR-code zorgen we ervoor dat de benodigde informatie beschikbaar is voor gebruikers via digitale bouwtekeningen, certificaten & 3D tekeningen. 

Mogelijkheden printer

We kunnen alles printen wat u kunt bedenken. Met onze printer kunt u onbeperkt informatie plaatsen op de onderdelen. Ook het dubbelzijdig printen van onderdelen behoort tot de mogelijkheden.

Voorbeelden van zaken die we regelmatig printen: 

  • Markeerlijnen, barcodes en QR-codes
  • Afbeeldingen en foto’s in 720 dpi (dots per Inch)
  • Bouwtekeningen
  • Bedrijfslogo’s

Contact voor kleur printen

Met onze flatbed printer kunt u onbeperkt informatie plaatsen op de onderdelen, waardoor veel bouwtijd bespaard kan worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 

 

2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. Cookie verklaring. Privacy policy