In de praktijk blijkt er steeds vaker vraag te zijn naar kant en klare aluminium en stalen profielen die gebruikt kunnen worden bij het in elkaar lassen van bouwpakketten. De meeste onderdelen van een jacht of schip worden machinaal vervaardigd, maar profielen worden op de scheepswerven vaak nog met de hand bewerkt. Een lastige, maar vooral kostbare en tijdrovende klus!

Wij leveren digitaal op maat gefreesde profielen voor verschillende scheepswerven. Ondanks het feit dat voor sommigen het aanleveren van de juiste documenten een extra administratieve handeling betekent, blijkt dat het invoeren van die extra gegevens in het reeds bestaande systeem beslist zijn vruchten afwerpt en veel handwerk bespaart. Ook moet u denken aan de vermindering van bedrijfsongevallen die ontstaan door het niet juist gebruiken van handgereedschap tijdens het bewerken van de profielen.  

Het scala aan profielen, alsmede de bewerkingen ervan, is enorm divers. Wij bieden alle denkbare mogelijkheden aan. Of het nu gaat om een T- of buis profiel, aluminium of staal, om vormen, buigen en laskanten maken of alleen eindbewerkingen. 

Contact profielen bewerken

Nieuwsgierig geworden? We kunnen u persoonlijk meer vertellen over al onze diensten, inclusief het bewerken van profielen. Bel ons en informeer naar de mogelijkheden, of neem contact op via het onderstaande formulier.

2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. Cookie verklaring. Privacy policy