Transport & levering

Het is niet meer dan logisch dat u verwacht dat de door u bestelde materialen keurig netjes bij u worden bezorgd. Wij werken samen met drie (nationale) transporteurs met ieder hun eigen specialisme, zodat wij u voor elk soort van transport de goedkoopste oplossing kunnen aanbieden. Daarnaast hebben wij de nodige ervaring met én kennis van transport van materialen naar het buitenland. 

 

Levering van materialen

Door de scherpe prijsafspraken die wij jaarlijks maken met gerenommeerde leveranciers van hoogwaardige metalen kunnen wij materialen tegen zeer aantrekkelijke prijzen leveren. 

Daarnaast beschikken wij intern over een grote voorraad van verschillende materialen. Wij leveren zowel staal als aluminium scheepsbouwplaten in diverse diktes en afmetingen, uiteraard inclusief alle benodigde certificaten volgens specificaties. 

 

Contact over onze transport & levering

Als totaalleverancier regelen wij voor u de scherpste materiaalprijs van dat moment en nemen wij uw zorgen uit handen! Bel ons en informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook contact opnemen via het onderstaande formulier voor vragen.

Snijtechniek Brabant B.V. © Copyright 2018 - Concept, design & code by 100.nl