SPECIALIST IN DE MEGA JACHTBOUW

Snijtechniek Brabant is sinds 1991 leverancier voor de staal en aluminium mega jachtbouwindustrie. De afgelopen 25 jaar hebben we ons steeds verder uitgebreid, hierdoor zijn we de totaalleverancier van veel Nederlandse én internationale bedrijven.

We leveren diverse bouw- en freespakketten voor de mega jachtbouw over de hele wereld. In de volksmond praten we tot 25 meter over jachtbouw, boven de 25 meter praten we over mega jachtbouw.

BOUWPAKKETTEN VOOR DE MEGA JACHTBOUW

Op het gebied van bouwpakketten en onderdelen heeft Snijtechniek Brabant jarenlange ervaring. We bieden tal van mogelijkheden op het gebied van het vervaardigen van staal en aluminium, maar ook plaat- en profiel delen voor zowel grote als kleine jachten en schepen.

SAMENWERKING IS SLEUTEL

Samen met de klant brengen we de wensen in kaart en realiseren we het product in ons machinepark. We zijn er dan ook erg trots op om bij vele mega jachtbouwers hofleverancier te zijn.

Meer informatie over mega jachtbouw

Bij onze diensten kunt u zien wat we voor u kunnen betekenen zoals onze printmogelijkheden op aluminium of aluminium frezen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de mega jachtbouw? Neem dan contact met ons op. 

2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. Cookie verklaring. Privacy policy