Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider/cam engineer

Om projecten te laten slagen is een goede voorbereiding noodzakelijk. Hierdoor is de functie van project werkvoorbereider in dit traject enorm belangrijk. Wegens uitbreiding zijn we bij Snijtechniek daarom op zoek naar een enthousiaste project werkvoorbereider die aan de slag wil in de jacht- en scheepsbouwindustrie. Zie jij jezelf al bij ons werken, in een gemotiveerd en sfeervol team? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Op zoek naar een project werkvoorbereider | Snijtechniek Brabant

Wie zijn wij?

Snijtechniek Brabant is al 25 jaar de speciallist in het frezen van bouwpakketten voor de scheep en jachtbouw. Denk hierbij aan een jacht van ruim 120 meter. Snijtechniek Brabant opereert internationaal en is gevestigd in Raamsdonksveer. Hier richten we onze werkzaamheden op het leveren van complete bouwpakketten en onderdelen van de jachtbouw, maar ook deĀ  architectuur en de industrie weten ons inmiddels te vinden. Samen met de opdrachtgevers en ontwikkelaars brengen we de wensen in kaart die worden gerealiseerd in ons machinepark. Als werkvoorbereider onderhoud jij het contact met onze opdrachtgevers en houd jij kritisch zicht op de projecten die uitgevoerd worden.

Wie zoeken wij?
Als project werkvoorbereider kan je overzicht houden en snel schakelen. Daarnaast ga je op zoek naar vernieuwende oplossingen waarmee we voor op de markt blijven lopen. Ook ben je in staat een actieve rol te spelen in het werken aan het gezamenlijke resultaat.

Als werkvoorbereider bij Snijtechniek Brabant voldoe je aan de volgende eisen:

  • Een relevante MBO 4/HBO opleiding
  • Affiniteit met techniek
  • Bekend met Solidwork 3D cad / Solidwork 3D cam
  • Oog voor kwaliteit

Wat ga je doen?

In jouw functie als werkvoorbereider, ga je jezelf bezighouden met het klaarmaken en begeleiden van interne en externe werkzaamheden. Dit houdt onder andere het volgende in:

  • Voorbereiden en begeleiden van een project uit binnen- en/of buitenland
  • Contact onderhouden en voortgang communiceren met de klant
  • Project administratie in ERP pakket
  • Volgen van het project binnen de organisatie in team vorming
  • Werken met o.a. Microsoft office, Alma 3DCAD/Cam, SolidWorks en SolidCam

Wat bieden wij?

Bij Snijtechniek Brabant kom je terecht in een enthousiast team, waar innovatie, flexibiliteit en kwaliteit centraal staan. Samen met jou zorgen we voor een uitdagende invulling van jouw loopbaan. Je wordt intern helemaal voorbereid op de functie. Daarnaast krijg je uiteraard een marktconform salaris volgens de CAO metaal.

Ben je enthousiast geworden over Snijtechniek Brabant als werkgever en de functie als project werkvoorbereider? Wij zien graag je sollicitatie tegemoet! Stuur jouw CV inclusief motivatiebrief en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Wil je vooraf nog aanvullende informatie over deze functie? Neem dan contact op!

Soort dienstverband: Fulltime

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.