Nesten en coderen

Onze professionele werkvoorbereiders zorgen met hun jarenlange ervaring en expertise voor de meest gunstige indeling van uw platen. Door het efficiënt indelen van de gecreëerde aluminium onderdelen in de juiste plaat(nesten) wordt het materiaal optimaal gebruikt.

Werkwijze nesten en coderen

Waar vroeger het nesten veelal met de hand werd uitgevoerd, wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van volledig automatische nestprogramma’s. Dergelijke programma’s sorteren alle onderdelen eerst op plaatdikte. Hierbij is het van belang om rekening te houden met onderlinge afstand tussen de onderdelen. Deze is minimaal 10 mm, bij dikkere platen is het raadzaam om 20 tot 30 mm te nemen. 

Bij het nesten dienen alle gegevens geschikt gemaakt te worden voor de freesmachine. Na het bepalen van de freesroute is het programma klaar om uitgeschreven te worden naar de gewenste machinecode. 

We geven u graag een passend advies waarbij rekening gehouden wordt met kostenbesparende mogelijkheden.

Contact Snijtechniek Brabant voor uw aluminium platen op maat

Onze professionele werkvoorbereiders zorgen met hun jarenlange ervaring en expertise uiteraard voor de meest gunstige indeling van uw platen en snijroute. Informeer naar deze kostenbesparende mogelijkheden.

2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. Cookie verklaring. Privacy policy