Nesten en coderen

Onze professionele werkvoorbereiders zorgen met hun jarenlange ervaring en expertise voor de meest gunstige indeling van uw platen. Door het efficiënt indelen van de gecreëerde aluminium onderdelen in de juiste plaat(nesten) wordt het materiaal optimaal gebruikt.

Werkwijze nesten en coderen

Waar vroeger het nesten veelal met de hand werd uitgevoerd, wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van volledig automatische nestprogramma’s. Dergelijke programma’s sorteren alle onderdelen eerst op plaatdikte. Hierbij is het van belang om rekening te houden met onderlinge afstand tussen de onderdelen. Deze is minimaal 10 mm, bij dikkere platen is het raadzaam om 20 tot 30 mm te nemen. 

Bij het nesten dienen alle gegevens geschikt gemaakt te worden voor de freesmachine. Na het bepalen van de freesroute is het programma klaar om uitgeschreven te worden naar de gewenste machinecode. 

We geven u graag een passend advies waarbij rekening gehouden wordt met kostenbesparende mogelijkheden.

Contact Snijtechniek Brabant voor uw aluminium platen op maat

Onze professionele werkvoorbereiders zorgen met hun jarenlange ervaring en expertise uiteraard voor de meest gunstige indeling van uw platen en snijroute. Informeer naar deze kostenbesparende mogelijkheden.

Aluminium verkoop

Snijtechniek Brabant is al vanaf 1991 koploper op het gebied van jachtbouw en scheepsvaart. Inmiddels hebben ook andere sectoren ons weten te vinden. We combineren vakmanschap en innovatie-talent binnen de aluminium bewerking. Hierdoor zijn we in staat hoogwaardige aluminium werkstukken te leveren. Het bewerken van topkwaliteit aluminium, waaronder aluminium zagen, is ons specialisme.`

lees verder

Vormwerk

De gesneden aluminium onderdelen dienen vaak op maat gevormd te worden. Snijtechniek Brabant is naast de vervaardiging van de onderdelen ook kundig in vormwerkzaamheden, zowel 2D als 3D. De benodigde drukmallen en gegevens genereren wij uit de betreffende CAD tekeningen. Hiermee verzorgen wij een totaalpakket dat gesneden en gevormd is, waardoor jij direct door kan met productie.

Lees verder
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.