Snijtechniek Brabant since 1991

Snijtechniek Brabant is een vertrouwde naam in de branche en is opgericht in 1991. Sindsdien zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige aluminium bouwpakketten.
 

Snijtechniek Brabant | Opgericht in 1991

Snijtechniek Brabant levert vakmanschap, een serieuze partner in freeswerk

Ervaren totaalleverancier

Om te kunnen voldoen aan de vraag vanuit de nationale en internationale markt was al vrij snel na de oprichting uitbreiding van zowel het machinepark als de locatie noodzakelijk. Ons moderne machinepark is vervolgens geleidelijk vergroot en wordt aangestuurd door een professioneel en ervaren team.

Dankzij onze innovatieve freestechnologie en uitgebreide vakkennis spreken we naast de jacht- en scheepsbouwindustrie ook al jaren de industrie, architectuur en kunst aan. De locatie aan de Forellenweg 6 in Raamsdonksveer beschikt momenteel over een 10.000 m2 grote fabriek.

Om in de toekomst een snelle levering en korte wachttijden te blijven garanderen, beschikken we over een grote voorraad aluminium. Ons proces bestaat uit het coderen, nesten, routeplanning, printen, frezen en vormen van aluminium onderdelen.

Innovatie als DNA 

Snijtechniek Brabant is in 1991 begonnen met het leveren van bouwpakketten voor de jachtbouw en mega jachtbouw. Werken met aluminium is een dagelijkse bezigheid. Door autonome groei en innovatie zijn we marktleider van casco bouwpakketten voor botenbouwers in Nederland en Duitsland. Maar ook botenbouwers uit Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje en Turkije weten ons te vinden. Naast het in huis bewerken van profielen wordt ook intensief samengewerkt met lokale bedrijven voor assembleren van onderdelen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn hierbij belangrijke waarden.

Lokaal en regionaal betrokken

Lokale betrokkenheid toont Snijtechniek Brabant aan door sponsoring van (sport)evenementen in de omgeving. Samenwerken, innovatie en menselijke betrokkenheid: dan denk je aan Brabant.

Kortom, Snijtechniek Brabant is een ervaren, vooruitstrevende en innovatieve partner, die innovatie, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan!

 

Machinepark

Ons machinepark bestaat uit twee flatbed kleuren printers (8000x2500), zes 3D freesmachines (8000x2500), een houtfreesmachine en een plasma snijmachine. Daarnaast beschikken wij over machines voor 2D en 3D vormwerkzaamheden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van ons machinepark kunt u contact met ons opnemen.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.