Ervaar smart industry bij Snijtechniek Brabant

Alle stappen in onze werkwijze worden efficiënt en zorgvuldig ingezet. We blijven ons verdiepen in de nieuwste technologiën op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Op deze manier werken we altijd een stap vooruit. 

Ervaar smart industry bij Snijtechniek Brabant

Een constructiebesparing van 30% door onze slimme werkwijze. 

Ons slimme proces

Door aan de onderdelen direct laskanten, verjongingen of andere opties aan te frezen besparen we met het freesproces een hoop tijd in de productie van onze klanten. Deze innovatieve opties zijn bij conventionele technieken niet mogelijk. Door middel van 3d-frezen met onze 5-assige geautomatiseerde machines, zijn we in staat op een flexibele manier onderdelen te produceren. Door onze kleurenprinter van 8000x2500mm kunnen we aan beide zijden van de plaat en in kleur printen. Ook laslengtes en QR-codes kunnen we printen. Dit bespaart een hoop tijd voor de bouwers. We sorteren in overleg en volgens opgave van de klant. Alle onderdelen zijn bij ons met de Snijtechniek Brabant App traceerbaar, zowel op onderdeel als op certificaat niveau.

 

Werken met de nieuwste technologieën

Bij Snijtechniek Brabant werken wij met de nieuwste technologieën. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van metingen door middel van sensoren in combinatie met Power BI. Hierdoor kan er preventief slim onderhoud verricht worden. Door deze metingen kunnen we namelijk continue visueel zien waar onderhoud nodig is. Verder maken we via Power BI ook gebruik van een smart planning, waardoor we continue visueel hebben wat de stand van zaken is. Deze metingen voeren we niet alleen voor interne verbeteringen uit, maar ook meten we zaken richting de klant om continue te blijven verbeteren en bij te sturen. Verder wordt er bij ons nagenoeg papierloos gewerkt. Alles is opgeslagen in onze beveiligde Cloud omgeving.

Wij denken mee met onze klanten. Dit doen we door nauw samen te werken voor innovaties en verbeteringen. Ook werken we aanzienlijk samen met onze leveranciers om een optimale flow te creëren in onze materiaal aanvoer.

Mogelijkheden/voordelen bij het 3D frezen 

  • Kamerfrezen
  • Gesorteerd aangeleverd, dus direct starten met bouwen
  • Sneller bouwen door gefreesde laskanten
  • Aansnijden van spant op de huid
  • Radius frezen
  • Verjongen
  • Full colour print op afmeting 8000x2500mm
  • Printen van bouwinfo/ laslengtes/ QR code
  • Boren/tappen/Draadfrezen
  • 5 -assig simultaan frezen

Stel je vraag aan ons

Ben je opzoek naar een partij die het totale traject beheerst en voor je denkt? Wij staan je graag te woord met al je vragen. 

Neem vrijblijvend contact op
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.