Aluminium snijpakketten voor de industrie

We zijn al jaren een vertrouwde naam in de jacht- en scheepsbouwindustrie, maar ook andere branches weten ons vinden door de unieke mogelijkheden. De industrie vindt ook zijn weg naar Snijtechniek Brabant. De producten worden gerealiseerd in onze fabriek in Nederland en worden zowel nationaal als internationaal geleverd. Wij laten onze klanten sneller bouwen met onze slimme en vooruitstrevende werkwijze.

Snijtechniek Brabant | Aluminium snijpakketten voor de industrie

Een efficiënte organisatie? Onze freespakketten zijn voorzien van geprinte laslengtes en CR-codes

Bespaar jij al op je bouwkosten?

We laten je sneller bouwen met onze slimme en vooruitstrevende werkwijze. Onze werkwijze levert maarliefst een bouwbesparing op van gemiddeld 20% tegenover de conventionele technieken. We bieden onderdelen aan met verschillende opties waardoor slim werken gestimuleerd wordt. Zo leveren we bijvoorbeeld onderdelen voorzien van laskanten en verjongingen waardoor lassers sneller en efficiënter kunnen werken. 

Door onze jarenlange ervaring garanderen we kwalitatief hoogstaande onderdelen voor de industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van klant specifieke onderdelen en denken mee over de optimale bouwmethodes. 

Heb je alle opties in het bouwproces overwogen?

Onze snijpakketten worden gerealiseerd doormiddel van aluminium frezen. Vooral de combinatie (kleuren) printen en 3D frezen van aluminium plaatdelen wordt veelvuldig toegepast in de industrie. Door de afmeting van 8.000 x 2.500 mm zijn er veel mogelijkheden voor de industrie.

Mogelijkheden/voordelen bij het 3D frezen 

  • Kamerfrezen
  • Gesorteerd aangeleverd, dus direct starten met bouwen
  • Sneller bouwen door gefreesde laskanten
  • Aansnijden van spant op de huid
  • Radius frezen
  • Verjongen
  • Full colour print op afmeting 8000x2500mm
  • Printen van bouwinfo/ laslengtes/ QR code
  • Boren/tappen/Draadfrezen
  • 5 -assig simultaan frezen

Een duurzame keuze

Je bouwpakket bij Snijtechniek Brabant laten frezen is een duurzame keuze. Met frezen produceren we een stuk minder CO2-uitstoot en het restproduct wordt volledig gerecycled. Door direct laskanten en verjongingen aan te frezen, kunnen jouw lassers sneller en gezonder werken. Doordat Snijtechniek Brabant droog freest, zonder koeling of smering, hebben het lasproces en de verfsystemen geen last van vervuiling. Onze snijpakketten worden daarnaast voorzien van geprinte laslengtes en QR-codes, zodat onderdelen makkelijker te herkennen en te plaatsen zijn. We sorteren in overleg en volgens opgave van de klant. Met deze werkwijze en techniek bespaar je een hoop tijd en productiekosten.

Samenwerken met Snijtechniek

Wil je meer informatie over onderdelen voor de industrie? Neem contact met ons op.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.