Aluminium bouwpakketten voor de mega jachtbouw

Snijtechniek Brabant levert wereldwijd onderdelen en complete bouwpakketten voor de mega jachtbouw. De producten worden gerealiseerd in onze fabriek in Nederland en worden zowel nationaal als internationaal geleverd. Veel jachtbouwers zijn vaste klant bij Snijtechniek Brabant, ze kennen onze kwaliteit en geven samen met onze werkvoorbereiders de onderdelen goed vorm. Wij laten onze klanten sneller bouwen met onze slimme en vooruitstrevende werkwijze.

Wij frezen mega jachten met een gemiddelde doorlooptijd binnen 5 maanden. 

Bespaar jij al op je bouwkosten?

Onze vooruitstrevende werkwijze levert maar liefst een bouwbesparing op van gemiddeld 30% tegenover de conventionele technieken. We bieden bouwpakketten aan met verschillende efficiënte opties waardoor slim werken gestimuleerd wordt. Zo leveren we bijvoorbeeld bouwpakketten voorzien van laskanten en verjongingen waardoor lassers sneller en efficiënter kunnen werken.

Door onze jarenlange ervaring garanderen we kwalitatief hoogstaande bouwpakketten voor de mega jachtbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van klantspecifieke onderdelen en denken mee over de optimale bouwmethodes. 

Onze vooruitstrevende methode

Onze professionele werkvoorbereiders zorgen met hun jarenlange ervaring en expertise voor de meest gunstige indeling van jouw platen met onze CAD/CAM-software. Vervolgens worden de onderdelen gerealiseerd door middel van de modernste print- en freestechnieken. Daarnaast zijn we ook kundig in vormwerkzaamheden, op zowel 2D als 3D gebied. Hiermee verzorgen wij een totaal pakket dat gesneden en gevormd is, waardoor onze klanten direct door kunnen in het bouwproces. Efficiëntie staat centraal in ons proces.  

Duurzame productie

Je bouwpakket bij Snijtechniek Brabant laten frezen is een duurzame keuze. Met frezen produceren we een stuk minder CO2-uitstoot en het restproduct wordt volledig gerecycled. Door er direct laskanten en verjongingen aan te frezen, kunnen jouw lassers sneller en gezonder werken. Doordat Snijtechniek Brabant droog freest, zonder koeling of smering, hebben het lasproces en de verfsystemen geen last van vervuiling. Onze snijpakketten worden daarnaast voorzien van geprinte laslengtes en QR-codes, zodat onderdelen makkelijker te herkennen en te plaatsen zijn. We sorteren in overleg en volgens opgave van de klant. Met deze werkwijze en techniek bespaar je een hoop tijd en productiekosten. Omdat wij continue bezig zijn met onze duurzaamheid te verbeteren zijn wij corporate partners van Water Revolution Foundation. Lees hieronder meer over dit partnership. 

Samenwerken met Snijtechniek

Wil je eens kennismaken met onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Partnership Water Revolution Foundation

“Snijtechniek Brabant as a corporate partner of the Water Revolution Foundation means that we want to be an exemplary in being the sustainable supplier for the yacht industry by milling aluminium in an innovative way to make the planet great again.“

Snijtechniek Brabant is een corporate partner van Water Revolution Foundation. Het doel van Water Revolution Foundation is om de footprint van de jachtindustrie te neutraliseren en de kostbare oceanen van de wereld te behouden. Wij willen hierin een rol spelen om met onze innovatieve productiemethode het voorbeeld te zijn als duurzame leverancier voor de jachtindustrie.   

 

 

Lees meer over onze duurzaamheid
Water revolution foundation
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.