3D frezen & printen voor architectuur

We zijn al jaren een vertrouwde naam in de jacht- en scheepsbouwindustrie, maar ook andere branches weten ons vinden door de unieke mogelijkheden. De architectuur vindt ook zijn weg naar Snijtechniek Brabant. Door onze moderne freestechnologie kunnen wij onderdelen van enorme omvang produceren. Dit zorgt voor innovatieve bouwoplossingen waarbij er meer mogelijkheden ontstaan en producten anders vormgegeven worden. Wij laten onze klanten sneller bouwen met onze slimme en vooruitstrevende werkwijze.

Wij zijn in staat nauwkeurig, complexe onderdelen te vervaardigen tot 200 mm dik. 

Toekomst van de bouw

Snijtechniek Brabant is al jaren een vertrouwde naam in de jacht- en scheepsbouwindustrie vanwege ons moderne machinepark en ervaren team. Dankzij onze moderne freestechnologie spreken we ook architecten aan die zich bezighouden met bouwinnovatie. Vooral de mogelijkheid om onderdelen van enorme omvang (8.000x2.500) 3D te frezen, is voor deze branche een aantrekkelijke optie.

Door onze jarenlange ervaring garanderen we kwalitatief hoogstaande onderdelen voor architecten. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van klant specifieke onderdelen en denken mee over de optimale bouwmethodes. 

Mogelijkheden/voordelen bij het 3D frezen 

  • Kamerfrezen
  • Gesorteerd aangeleverd, dus direct starten met bouwen
  • Sneller bouwen door gefreesde laskanten
  • Aansnijden van spant op de huid
  • Radius frezen
  • Verjongen
  • Full colour print op afmeting 8000x2500mm
  • Printen van bouwinfo/ laslengtes/ QR code
  • Boren/tappen/Draadfrezen
  • 5 -assig simultaan frezen

Een duurzame keuze

Je onderdelen bij Snijtechniek Brabant laten frezen is een duurzame keuze. Met frezen produceren we een stuk minder CO2-uitstoot en het restproduct wordt volledig gerecycled. Door direct laskanten en verjongingen aan te frezen, kunnen jouw lassers sneller en gezonder werken. Doordat Snijtechniek Brabant droog freest, zonder koeling of smering, hebben het lasproces en de verfsystemen geen last van vervuiling. Onze snijpakketten worden daarnaast voorzien van geprinte laslengtes en QR-codes, zodat onderdelen makkelijker te herkennen en te plaatsen zijn. We sorteren in overleg en volgens opgave van de klant. Met deze werkwijze en techniek bespaar je een hoop tijd en productiekosten.

Werken met Snijtechniek

Wil je meer weten wat er met onze machines mogelijk is? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Ben je opzoek naar een partij die het totale traject beheerst en met je mee denkt? Wij staan je graag te woord met al je vragen. Neem contact met ons op. 

Contact
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.