Aluminium profielen bewerken 

De meeste onderdelen van een jacht of schip worden machinaal vervaardigd, alleen profielen worden op de scheepswerven vaak nog met de hand bewerkt. Dit is naast een lastige, ook een kostbare en tijdrovende klus. Dit nemen we graag voor u uit handen. 

Kant-en-klare aluminium profielen

Snijtechniek Brabant biedt kant en klare profielen aan welke direct kunnen worden gebruikt bij het in elkaar lassen van bouwpakketten. We leveren digitaal op maat gefreesde profielen. Het invoeren van extra gegevens in reeds bestaande systeem bespaart veel handwerk. 

Divers aanbod en bewerkingsmogelijkheden van aluminium

Het scala aan profielen, alsmede de bewerking daarvan, is enorm divers. We bieden alle denkbare mogelijkheden aan. Of het nu gaat om een T- of buisprofiel, aluminium of staal, omvormen, buigen en laskanten maken, of alleen eindbewerkingen; de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Contact aluminium profielen bewerken

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u persoonlijk meer kunnen vertellen over onze diensten en markten, inclusief het bewerken van aluminium profielen. We gaan altijd opzoek naar de juiste samenwerking voor een optimaal resultaat. Bel ons en informeer naar de mogelijkheden.

Aluminium frezen

Snijtechniek Brabant is al vanaf 1991 koploper op het gebied van jachtbouw en scheepsvaart. Inmiddels hebben ook andere sectoren ons weten te vinden. We combineren vakmanschap en innovatie-talent binnen de aluminium bewerking. Hierdoor zijn we in staat hoogwaardige aluminium werkstukken te leveren. Het bewerken van topkwaliteit aluminium is ons specialisme.`

Lees verder

Vormwerk

De gesneden aluminium onderdelen dienen vaak op maat gevormd te worden. Snijtechniek Brabant is naast de vervaardiging van de onderdelen ook kundig in vormwerkzaamheden, zowel 2D als 3D. De benodigde drukmallen en gegevens genereren wij uit de betreffende CAD tekeningen. Hiermee verzorgen wij een totaalpakket dat gesneden en gevormd is, waardoor jij direct door kan met productie.

Lees verder
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.