Aluminium frezen

Aluminium is sterk, heeft een laag gewicht en is corrosiebestendig. Doordat het een licht materiaal is, is er minder brandstof nodig om de schepen te verplaatsen. Bovendien kan een schip dat lichter is meer lading meenemen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van waarom de vraag naar aluminium toeneemt.

Onze nieuwste aluminium freesmachine verzorgt de ultieme bewerking voor aluminium platen door middel van de droog-freestechniek.

Het aluminium freesproces

De innovatieve droog-freestechniek heeft vele voordelen ten opzichte van het concessionele snijproces. Zo bestaat de mogelijkheid om laskanten te frezen en te verjongen en is er geen spanning meer in de onderdelen door nagenoeg geen warmte-inbreng. Hierdoor worden de materiaaleigenschappen tevens optimaal behouden. Onze innovatieve aluminium freestechniek is uiterst nauwkeurig 

Bij Snijtechniek Brabant hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met de manier waarop wij aluminium frezen is er 30% minder energie nodig om het materiaal te verwerken en is er geen verbranding van gassen, dus ook geen schadelijke uitstoot! 100% van het afval wordt ook gerecycled. Zo dragen wij bij aan een beter milieu.

Overige specificaties van Snijtechniek Brabant

  • Optimaal nesten en restplaten gebruik door het gebruik van de Alma, Solid/CAM software.
  • Altijd de juiste certificaten gekoppeld aan de te snijden platen door ons eigen ISAH ERP systeem.
  • Minder beschadigingen aan platen door middel van automatische plaat handeling.
  • Snijtechniek Brabant levert de platen zodat de hoogste kwaliteit van het aluminium wordt gewaarborgd.
  • Onze klant optimaal laten sorteren door ons handelingsprogramma.

Neem contact op

Wilt u meer weten over aluminium frezen in de praktijk of Snijtechniek Brabant als uw innovatieve totaalleverancier? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar +31 162 518285.

Snijtechniek Brabant B.V. © Copyright 2019 - Concept, design & code by 100.nl