Kwaliteit aluminium frezen door Snijtechniek Brabant

Aluminium is een veelgebruikt materiaal in de jachtbouw en scheepvaart. Niet alleen in deze tak wordt veel aluminium gebruikt, de vraag naar aluminium neemt in zijn geheel toe om een tal van redenen, het materiaal kent veel voordelen. Voor de verzorging van de bewerking van aluminium platen bent u aan het juiste adres bij Snijtechniek Brabant. We leggen u graag de voordelen uit van het materiaal en onze innovatieve aluminium freestechniek.

Voordelen aluminium

De populariteit van aluminium is eenvoudig te verklaren. Onder andere vanwege zijn lichte gewicht. Dit doet echter niet af aan de kracht van het materiaal, aluminium is zeer sterk. Een ander belangrijk voordeel is dat het materiaal corrosiebestendig is. Dit zorgt ervoor dat het materiaal geschikt is voor dragende constructies, aluminium wordt op grote schaal toegepast in verschillende sectoren. Met de nieuwste freesmachine zijn wij koploper op het gebied van aluminium frezen.


Onze nieuwste aluminium freesmachine verzorgt de ultieme bewerking voor aluminium platen door middel van de droog-freestechniek.

Een duurzaam staaltje aluminium freeswerk

De innovatieve droog-freestechniek maakt het mogelijk om laskanten te frezen en te verjongen. Doordat er nagenoeg geen warmte wordt gebruikt is er geen spanning meer in de onderdelen. De materiaaleigenschappen worden hiermee optimaal behouden. Ook complexe 3D technieken zijn ons niet vreemd.

De nieuwste freestechniek is niet alleen uiterst nauwkeurig, maar ook nog eens hartstikke duurzaam. Met de manier waarop wij aluminium frezen is er 30% minder energie nodig om het materiaal te verwerken. Er is geen verbranding van gassen, dus ook geen schadelijke uitstoot. Al het afval wordt volledig gerecycled. Op deze manier draagt Snijtechniek Brabant bij aan een beter milieu.

Werkwijze Snijtechniek Brabant

Wij zorgen voor een goede aansturing met de juiste programmatuur. Zo maken we onder andere optimaal gebruik van nesten en restplaten met de software van Alma, Solid/CAM. We koppelen de juiste certificaten, door middel van een QR code, aan de platen met ons eigen ISAH ERP systeem. Daarnaast zorgt de automatische plaat handeling ervoor dat er minder beschadigingen aan de platen zijn. 

Wij leveren de hoogste kwaliteit bij u af, service staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor wordt de hoogste kwaliteit van het aluminium ten alle tijden gewaarborgd. 

Wilt u meer weten over aluminium frezen door Snijtechniek Brabant? 

Wilt u meer weten over aluminium frezen in de praktijk of Snijtechniek Brabant als uw innovatieve totaalleverancier? Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar via onderstaand contactformulier, of bel naar +31 162 518285 voor een kennismaking. 

2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. Cookie verklaring. Privacy policy