Kwaliteit aluminium frezen bij Snijtechniek Brabant

Onze bouwpakketten worden gerealiseerd door middel van de modernste freestechnieken. Doordat er nagenoeg geen warmte wordt gebruikt zit er geen spanning meer in de onderdelen. De materiaaleigenschappen worden hiermee optimaal behouden. Daarnaast zijn we in staat om met onze 5-assige machines complexe onderdelen 3D te frezen. De nieuwste freestechniek is niet alleen uiterst nauwkeurig, maar jouw bouwpakket laten frezen is ook een duurzame oplossing. 

Snijtechniek Brabant | Aluminium frezen

Onze werkwijze zorgt voor haakse onderdelen tot wel een 10e mm nauwkeurig. 

Werkwijze Snijtechniek Brabant

Onze snijpakketten worden gerealiseerd door middel van de modernste freestechnieken. Het freesproces is ten alle tijden haaks en schoon, dat betekent dat schoonslijpen niet nodig is, zodat er direct gelast kan worden. Door middel van 3d-frezen met onze 5-assige machines, zijn we in staat nauwkeurig en complexe onderdelen te vervaardigen. En door direct laskanten en verjongingen aan te frezen, kunnen de lassers van onze klanten sneller, efficiënter en gezonder werken. Verder wordt er met het freesproces geen warmte in het product gebracht, daardoor verzwakt en krimpt het materiaal niet. Doordat Snijtechniek Brabant droog freest, zonder koeling of smering, hebben het lasproces en de verfsystemen geen last van vervuiling. Door het schone freeswerk is er minder energie nodig om te lassen, hierdoor kan er strakker gebouwd worden. De laskwaliteit is om die reden aanzienlijk hoger en hoeft er minder geplamuurd te worden, dan bij conventionele snijtechnieken. 

De nieuwste freestechniek is niet alleen uiterst nauwkeurig, maar ook nog eens hartstikke duurzaam. Met de manier waarop wij aluminium frezen is er 30% minder energie nodig om het materiaal te verwerken. Er is geen verbranding van gassen, dus ook geen schadelijke uitstoot. Al het afval wordt volledig gerecycled. Ervaar onze duurzame werkwijze

 

Voordelen aluminium

Wij verwerken hoofdzakelijk aluminium. De populariteit van dit materiaal is eenvoudig te verklaren. Onder andere vanwege zijn lichte gewicht. Dit doet echter niet af aan de kracht van het materiaal, aluminium is zeer sterk. Een ander belangrijk voordeel is dat het materiaal corrosiebestendig is. Dit zorgt ervoor dat het materiaal geschikt is voor dragende constructies, aluminium wordt op grote schaal toegepast in verschillende sectoren. Met de nieuwste freesmachine zijn wij koploper op het gebied van aluminium frezen. Onze nieuwste aluminium freesmachine verzorgt de ultieme bewerking voor aluminium platen door middel van de droog-freestechniek.

 

Mogelijkheden/voordelen bij het 3D frezen 

  • Kamerfrezen
  • Gesorteerd aangeleverd, dus direct starten met bouwen
  • Sneller bouwen door gefreesde laskanten
  • Aansnijden van spant op de huid
  • Radius frezen
  • Verjongen
  • Full colour print op afmeting 8000x2500mm
  • Printen van bouwinfo/ laslengtes/ QR code
  • Boren/tappen/Draadfrezen
  • 5 -assig simultaan frezen

Contact Snijtechniek Brabant voor uw aluminium onderdelen op maat

Onze professionele werkvoorbereiders zorgen met hun jarenlange ervaring en expertise uiteraard voor de meest gunstige indeling van jouw platen en snijroute. Informeer naar deze kostenbesparende mogelijkheden.

Contact
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.