Slimmer en efficiënter bouwen? 

Van werkvoorbereiding tot aan transport. Snijtechniek Brabant denkt mee en een stap vooruit. Door onze aanpak kun je niet alleen slimmer bouwen, maar ook een stuk efficiënter. Dit levert al snel een besparing op tot wel 30% doormiddel van onze moderne freestechnologie. Dat is duurzaam bouwen. 

 

Samenwerken met Snijtechniek Brabant

Snijtechniek Brabant levert bouwpakketten en onderdelen op maat in verschillende markten. Een duurzaam product, van materiaal tot verwerking. Met onze werkwijze zorgen we in voor een kwalitatief hoogstaand product. Hoe we dat doen? Volg ons proces in onderstaande stappen.

Frees- en vorm machinepark van maar liefst 10.000 vierkante meter.

Leverancier van aluminium platen

Wij bieden de beste kwaliteit aluminium platen aan. Onze platen zijn uitsluitend gecertificeerd aluminium van hoogwaardige kwaliteit. 

Lees verder
Snijtechniek Brabant | de ideale partner

Efficiënte werkvoorbereiding

Nadat jouw tekeningen zijn aangeleverd gaan de werkvoorbereiders ermee aan de slag. Onze professionele werkvoorbereiders zorgen met hun jarenlange ervaring en expertise voor de meest gunstige indeling van jouw aluminium platen. Door het efficiënt indelen van de gecreëerde aluminium onderdelen in de juiste plaat(nesten) wordt het materiaal optimaal gebruikt.

Lees verder
Snijtechniek Brabant | Efficiënte werkvoorbereiding

Flatbed printer

Door onze flatbed printers van 8.000 x 2.500 mm kunnen we aan beiden zijden van de plaat markeerlijnen in verschillende diktes en kleuren op de materialen printen. Foto's van 72 dpi, bouwtekeningen of logo's kunnen met onze kleurenprinter op elk onderdeel geprint worden. Ook kunnen we digitaal informatie delen via geprinte QR codes. Door middel van een QR-code zorgen we ervoor dat de benodigde informatie beschikbaar is voor gebruikers via digitale bouwtekeningen, certificaten en 3D-tekeningen. 

Lees verder
Snijtechniek Brabant | Flatbed printer

Aluminium frezen

Onze bouwpakketten worden gerealiseerd door middel van de modernste freestechnieken. Doordat er nagenoeg geen warmte wordt gebruikt zit er geen spanning meer in de onderdelen. De materiaaleigenschappen worden hiermee optimaal behouden. Daarnaast zijn we in staat om met onze 5-assige machines complexe onderdelen 3D te frezen. De nieuwste freestechniek is niet alleen uiterst nauwkeurig, maar jouw bouwpakket laten frezen is ook een duurzame oplossing. 

Lees verder
Snijtechniek Brabant | Aluminium frezen

Vormwerk

De gesneden aluminium onderdelen dienen vaak op maat gevormd te worden. Snijtechniek Brabant is naast de vervaardiging van de onderdelen ook kundig in vormwerkzaamheden, zowel 2D als 3D. De benodigde drukmallen en gegevens genereren wij uit de betreffende CAD tekeningen. Hiermee verzorgen wij een totaalpakket dat gesneden en gevormd is, waardoor jij direct door kan met productie.

Lees verder

Transport & Levering

Wij leveren de aluminium platen voor de deur af! Hierdoor wordt de hoogste kwaliteit van het aluminium ten alle tijden gewaarborgd. We werken samen met drie (nationale) transporteurs met ieder hun eigen specialisme, zodat we voor ieder soort transport de beste oplossing kunnen aanbieden.

Lees verder
Snijtechniek Brabant | Transport & Levering
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.