Flatbed printer

Met onze flatbed printer is het mogelijk om markeerlijnen in verschillende diktes en kleuren op materialen te printen. Foto’s, bouwtekeningen of uw logo kunnen op elk onderdeel afgedrukt worden. Ook is het mogelijk om QR- of barcodes op aluminium of metaal te printen. Doormiddel van deze codes zorgen we ervoor dat de benodigde informatie beschikbaar is voor gebruikers via digitale bouwtekeningen, certificaten en 3D tekeningen. Het printen kan zo wel eenzijdig als dubbelzijdig.

Print QR-codes op de onderdelen om benodigde informatie digitaal aan de onderdelen te koppelen. 

Wat zijn de mogelijkheden? 

Onze flatbed printers (8.000 x 2.500) maken het mogelijk om markeerlijnen in verschillende diktes en kleuren op de materialen te printen. Foto’s van 720 dpi, bouwtekeningen of logo’s kunnen met onze kleurenprinter op elk onderdeel geprint worden. Ook kunnen de onderdelen onderdelen voorzien worden van geprinte laslengtes, zodat de onderdelen makkelijk te herkennenn en te plaatsen zijn. Dit bespaart een hoop tijd voor de bouwers. 

Digitaal informatie delen via geprinte QR-codes

Het is daarnaast mogelijk om QR-codes op aluminium of metaal te printen. Doormiddel van een QR-code zorgn en we ervoor dat de benodigde informatie beschikbaar is voor gebruikers via digitale bouwtekeningen, certificaten & 3D-tekeningen. De QR-code kan ook gebruikt worden in combinatie met onze Snijtechniek Brabant app. Doormiddel van deze app zijn alle onderdelen traceerbaar op zowel status onderdeel als op certificaat niveau. Het bouwproces van onze klanten kan daardoor efficiënter verlopen. 

 

Voordelen printen bij Snijtechniek-Brabant:

  • Onbeperkt informatie plaatsen op de onderdelen
  • Dubbelzijdig printen van onderdelen
  • QR-codes printen

 

Contact voor kleur printen

Met onze flatbed printer kunt u onbeperkt informatie plaatsen op de onderdelen, waardoor veel bouwtijd bespaard kan worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Contact
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.