Aluminium bouwpakketten voor de scheepsbouw

Snijtechniek Brabant levert wereldwijd onderdelen en complete bouwpakketten voor de scheepsbouw. De producten worden gerealiseerd in onze fabriek in Nederland en worden zowel nationaal als internationaal geleverd. Veel scheepsbouwers zijn vaste klant bij Snijtechniek Brabant, ze kennen onze kwaliteit en geven samen met onze werkvoorbereiders de onderdelen goed vorm. Wij laten onze klanten sneller bouwen met onze slimme en vooruitstrevende werkwijze.

Snijtechniek Brabant | Aluminium bouwpakketten voor scheepsbouw

30% besparing op bouwkosten

Geen verspilling materiaal

Bespaar jij al op je bouwkosten?

Onze vooruitstrevende werkwijze levert maar liefst een bouwbesparing op van gemiddeld 30% tegenover de conventionele technieken. We bieden bouwpakketten aan met verschillende efficiënte opties waardoor slim werken gestimuleerd wordt. Zo leveren we bijvoorbeeld bouwpakketten voorzien van laskanten en verjongingen waardoor lassers sneller en efficiënter kunnen werken.

Door onze jarenlange ervaring garanderen we kwalitatief hoogstaande bouwpakketten voor de scheepsbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van klantspecifieke onderdelen en denken mee over de optimale bouwmethodes. 

Onze vooruitstrevende methode

Onze professionele werkvoorbereiders zorgen met hun jarenlange ervaring en expertise voor de meest gunstige indeling van jouw platen met onze CAD/CAM-software. Vervolgens worden de onderdelen gerealiseerd door middel van de modernste print- en freestechnieken. Daarnaast zijn we ook kundig in vormwerkzaamheden, op zowel 2D als 3D gebied. Hiermee verzorgen wij een totaal pakket dat gesneden en gevormd is, waardoor onze klanten direct door kunnen in het bouwproces. Efficiëntie staat centraal in ons proces.  

Duurzame productie

Je bouwpakket bij Snijtechniek Brabant laten frezen is een duurzame keuze. Met frezen produceren we een stuk minder CO2-uitstoot en het restproduct wordt volledig gerecycled. Door er direct laskanten en verjongingen aan te frezen, kunnen jouw lassers sneller en gezonder werken. Doordat Snijtechniek Brabant droog freest, zonder koeling of smering, hebben het lasproces en de verfsystemen geen last van vervuiling. Onze snijpakketten worden daarnaast voorzien van geprinte laslengtes en QR-codes, zodat onderdelen makkelijker te herkennen en te plaatsen zijn. We sorteren in overleg en volgens opgave van de klant. Met deze werkwijze en techniek bespaar je een hoop tijd en productiekosten.

Werken met Snijtechniek

Wil je eens kennismaken met onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.