Vormwerk aluminium platen

De gesneden aluminium onderdelen dienen vaak eerst gevormd te worden voordat ze in het schip kunnen worden verwerkt. Snijtechniek Brabant is naast de vervaardiging van de onderdelen ook kundig in vormwerkzaamheden, zowel 2D als 3D. De benodigde drukmallen en gegevens genereren wij uit de betreffende CAD tekeningen. 

Bespaar tijd en de nodige kosten met Snijtechniek-Brabant als totaalleverancier van uw bouwpakket.

Er wordt veel kostbare tijd en nodige kosten bespaard wanneer de klant in één transport het gehele bouwpakket, gesneden en gevormd, ontvangt. Wij verzorgen het totaalpakket.

Contact over ons vormwerk 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met ons vormwerk? Laat het ons weten, wij informeren u graag over de mogelijkheden! U kunt contact opnemen via het onderstaande contactformulier of bellen voor meer informatie!

Aluminium frezen

Snijtechniek Brabant is al vanaf 1991 koploper op het gebied van jachtbouw en scheepsvaart. Inmiddels hebben ook andere sectoren ons weten te vinden. We combineren vakmanschap en innovatie-talent binnen de aluminium bewerking. Hierdoor zijn we in staat hoogwaardige aluminium werkstukken te leveren. Het bewerken van topkwaliteit aluminium, waaronder aluminium zagen, is ons specialisme.`

lees verder

Nesten en Coderen

Onze professionele werkvoorbereiders zorgen met hun jarenlange ervaring en expertise voor de meest gunstige indeling van uw platen. Door het efficiënt indelen van de gecreëerde aluminium onderdelen in de juiste plaat(nesten) wordt het materiaal optimaal gebruikt.

lees verder

Profielen bewerken

De meeste onderdelen van een jacht of schip worden machinaal vervaardigd, alleen profielen worden op de scheepswerven vaak nog met de hand bewerkt. Dit is naast een lastige, ook een kostbare en tijdrovende klus. Dit nemen we graag voor u uit handen.

lees verder
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. Cookie verklaring. Privacy policy