Wij zijn op zoek naar een CNC-Frezer (38 uur)

Ben jij een specialist op het gebied van aluminium? Dan zijn wij op zoek naar jou! Snijtechniek Brabant zoekt een 3-assig/5-assig CNC-frezer die ons team komt versterken.

Wie zijn wij

Snijtechniek Brabant is al 30 jaar dé speciallist in het frezen van bouwpakketten voor de jacht- en scheepsbouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een jacht van ruim 120 meter. Snijtechniek Brabant opereert internationaal en is gevestigd in Raamsdonksveer. Wij leveren complete bouwpakketten en onderdelen voor de jachtbouw. Daarnaast weten klanten uit de architectuur en de industrie ons inmiddels ook te vinden. Samen met de opdrachtgevers en ontwikkelaars brengen we de wensen in kaart. Hierna realiseren wij deze wensen in ons machinepark. We zijn platte organisatie met korte lijntjes. Wij zien al onze medewerkers als gelijken en communiceren op een eerlijke manier met elkaar. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent!

Wie zoeken wij?

Als 3-assig/5-assig CNC-frezer ben je verantwoordelijk voor het bedienen van onze computergestuurde freesmachines met vijf assen. Daarnaast selecteer je het juiste snijgereedschap en controleer je de instellingen van de machine. Tenslotte controleer je ook de kwaliteit van het werkstuk en pas je de instellingen waar nodig aan.

Als CNC-Frezer bij Snijtechniek Brabant werk je met de geavanceerde Siemens 5-assige frezer. Deze machine is speciaal ontworpen om aluminium onderdelen met hoge precisie te produceren. Je komt te werken op een modern machinepark waarin volop wordt geïnvesteerd. Zo weet jij dat je altijd met de beste machines komt te werken.

Jij hebt:

 • Minimaal MBO-4 denkniveau
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring als Frezer
 • Bij voorkeur ervaring met een 5-assige Siemens frezer
 • Affiniteit met de jacht- en scheepsbouw

Jij bent:

 • Resultaatgericht
 • Sociaal ingesteld/Teamplayer
 • Een denker én een doener
 • Gemotiveerd en gedreven
 • Continu op zoek naar innovaties in je werkgebied
 • Zorgvuldig en netjes gedurende het uitvoeren van je werkzaamheden

Hoe ziet een typische dag als CNC-Frezer bij Snijtechniek Brabant eruit?

Bij Snijtechniek Brabant is elke dag anders. Een dag als CNC-Frezer kan beginnen met het controleren van de status van de machine en het voorbereiden van het werkgebied. Vervolgens wordt de bewerking van de materialen gestart. Jij als CNC-Frezer blijft bij de machine om de bewerking te controleren en de kwaliteit te inspecteren.

Als er zich problemen voordoen, dan los jij deze problemen op om ervoor te zorgen dat de bewerking correct en efficiënt blijft verlopen. Als de bewerking klaar is, controleer je deze en check je of er aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan. Als alles goed is verlopen, ruim je het werkgebied weer netjes op.

Tijdens de dag kun je ook betrokken zijn bij het onderhoud van de machine, werkoverleg met collega’s, beheer van gereedschappen en het meedenken over innovaties. Er wordt namelijk van je verwacht dat je actief meedenkt over de processen en eventuele verbeteringen in onze werkwijze. Geen saaie baan met eentonige werkzaamheden dus!

Als CNC-Frezer bij Snijtechniek Brabant bestaat jouw werkweek uit 4 werkdagen van ongeveer 9,5 uur per dag. De vijfde dag in de week ben je vrij.

Wat bieden wij?

Bij Snijtechniek Brabant kom je terecht in een enthousiast team waar innovatie, flexibiliteit en kwaliteit centraal staan. Samen met jou zorgen we voor een uitdagende invulling van jouw loopbaan. Je wordt intern helemaal voorbereid op de functie zodat je gemakkelijk kunt instromen bij jouw nieuwe baan.

Bij ons krijg je:

 • Een functie in een fijn team binnen ons familiebedrijf
 • Volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen
 • Veel zelfstandigheid
 • Alle ruimte om mee te denken in ons proces
 • Een schone werkplek met geavanceerde machines
 • Een marktconform salaris volgens de Metaal & Techniek cao
 • Eerlijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Zie jij jezelf al werken als CNC-Frezer bij Snijtechniek Brabant?

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur jouw CV inclusief korte motivatiebrief nu naar ons op! We lezen elke sollicitatie zorgvuldig door. Hierna nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je nog aanvullende informatie over deze functie ontvangen? Neem dan nu contact op!

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.