Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker/afruimer (38 uur)

Heb jij affiniteit met het sorteren van aluminium onderdelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Snijtechniek Brabant zoekt een gemotiveerde en gedreven productiemedewerker/afruimer die ons team komt versterken.

Wie zijn wij

Snijtechniek Brabant is al 30 jaar dé speciallist in het frezen van bouwpakketten voor de jacht- en scheepsbouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een jacht van ruim 120 meter. Snijtechniek Brabant opereert internationaal en is gevestigd in Raamsdonksveer. Wij leveren complete bouwpakketten en onderdelen voor de jachtbouw. Daarnaast weten klanten uit de architectuur en de industrie ons inmiddels ook te vinden. Samen met de opdrachtgevers en ontwikkelaars brengen we de wensen in kaart. Hierna realiseren wij deze wensen in ons machinepark. We zijn platte organisatie met korte lijntjes. Wij zien al onze medewerkers als gelijken en communiceren op een eerlijke manier met elkaar. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent!

Wie zoeken wij?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het sorteren van aluminium onderdelen. Als productiemedewerker/afruimer ben jij de eindschakel van ons productieproces en zorg jij voor de beste kwaliteit van onze producten. Verder help je bij het afruimen van onze productietafels, het sorteren van producten en het verpakken van de pallets. Je hebt dus afwisselende taken waardoor elke dag ander is!

Jij hebt:

 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Affiniteit met de jacht- en scheepsbouw
 • Affiniteit met de aluminium onderdelen

Jij bent:

 • Resultaatgericht
 • Sociaal ingesteld/teamplayer
 • Gemotiveerd en gedreven
 • Goed in het overzicht houden van projecten
 • Een vakmens die sterk is met zijn/haar handen
 • Zorgvuldig en netjes gedurende het uitvoeren van je werkzaamheden

Hoe ziet een typische dag als productiemedewerker/afruimer bij Snijtechniek Brabant eruit?

Bij Snijtechniek Brabant is elke dag anders. Een dag als productiemedewerker/afruimer kan beginnen met het lezen van beschrijvingen om de juiste materialen en gereedschappen te selecteren voor het project waar je vandaag aan werkt. Jij zorgt ervoor dat het eindproduct de gewenste vorm en afmetingen heeft.
 
Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afbramen van de haakse slijptol of de bovenfrees. Je verwijdert de scherpe randen en bramen die ontstaan na het gebruik van de machine en zorgt voor een gladde afwerking van het aluminium. Hierna controleer je de kwaliteit van het werk en los je eventuele problemen en afwijkingen in het productieproces op. Tenslotte stel je de verschillende aluminium onderdelen samen tot het eindproduct. Je bent dus écht de eindschakel in ons productieproces!
 
Tijdens de dag kun je ook betrokken zijn bij het onderhoud en schoonmaken van de machines, werkoverleg met collega’s of het beheer van gereedschappen. Op sommige dagen help je bij het sorteren van bouwpakketten en maak je deze klaar voor transport. Je werkt aan verschillende onderdelen en projecten. Zo is iedere dag bijzonder!
 
Als productiemedewerker/afruimer bij Snijtechniek Brabant bestaat jouw werkweek uit 4 werkdagen van ongeveer 9,5 uur per dag. De vijfde dag in de week ben je vrij.

Wat bieden wij?

Bij Snijtechniek Brabant kom je terecht in een enthousiast team waar innovatie, flexibiliteit en kwaliteit centraal staan. Samen met jou zorgen we voor een uitdagende invulling van jouw loopbaan. Je wordt intern helemaal voorbereid op de functie zodat je gemakkelijk kunt instromen bij jouw nieuwe baan.

Bij ons krijg je:

 • Een functie in een fijn team binnen ons familiebedrijf
 • Volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen
 • Veel zelfstandigheid
 • Alle ruimte om mee te denken in ons proces
 • Een schone werkplek met geavanceerde machines
 • Een marktconform salaris volgens de Metaal & Techniek cao
 • Eerlijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Zie jij jezelf al werken als productiemedewerker/afruimer bij Snijtechniek Brabant?

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur jouw CV inclusief korte motivatiebrief nu naar ons op! We lezen elke sollicitatie en geven iedereen een eerlijke overweging. Na deze overweging nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je nog aanvullende informatie over deze functie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op!

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.