Wij zijn op zoek naar een fulltime werkvoorbereider (38 uur)

Hou jij altijd het overzicht in ieder project? Dan zijn wij op zoek naar jou! Snijtechniek Brabant zoekt een gemotiveerde en gedreven werkvoorbereider die ons team komt versterken.

Wie zijn wij

Snijtechniek Brabant is al 30 jaar dé speciallist in het frezen van bouwpakketten voor de jacht- en scheepsbouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een jacht van ruim 120 meter. Snijtechniek Brabant opereert internationaal en is gevestigd in Raamsdonksveer. Wij leveren complete bouwpakketten en onderdelen voor de jachtbouw. Daarnaast weten klanten uit de architectuur en de industrie ons inmiddels ook te vinden. Samen met de opdrachtgevers en ontwikkelaars brengen we de wensen in kaart. Hierna realiseren wij deze wensen in ons machinepark. We zijn platte organisatie met korte lijntjes. Wij zien al onze medewerkers als gelijken en communiceren op een eerlijke manier met elkaar. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent!

Wie zoeken wij?

Om projecten te laten slagen is een goede voorbereiding noodzakelijk. Hierdoor is de functie van werkvoorbereider in dit traject zeer belangrijk. Als werkvoorbereider ben je goed in het overzicht bewaken en kun je snel schakelen. Daarnaast ga je op zoek naar vernieuwende oplossingen, waarmee we altijd voor blijven lopen op de markt. Dankzij jou kunnen we samen werken aan een mooi eindresultaat. Je hebt afwisselende taken waardoor elke dag ander is!

Jij hebt:

 • Minimaal MBO-4 denkniveau
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Affiniteit met de jacht- en scheepsbouw

Jij bent:

 • Klantgericht
 • Sociaal ingesteld en een teamplayer
 • Gemotiveerd en gedreven
 • Goed in het overzicht houden van projecten
 • Communicatief vaardig
 • Sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
 • Altijd op zoek naar nieuwe innovaties

Hoe ziet een typische dag als werkvoorbereider bij Snijtechniek Brabant eruit?

Als werkvoorbereider bij Snijtechniek Brabant begin je jouw dag met het controleren van de agenda en het opstellen van een to-do lijstje. Je gaat vervolgens aan de slag met het voorbereiden en begeleiden van interne en externe werkzaamheden. Hierbij is het belangrijk dat je goed communiceert met de klant en op de hoogte blijft van de voortgang van het project. Je werkt nauw samen met de betrokken afdelingen binnen de organisatie.
 
Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit het werken met verschillende softwarepakketten, zoals Isah, Alma CAD/Cam, SolidWorks en SolidCam. Hiermee bepaal je je uitvoerend project. Daarnaast hou je de projectadministratie bij in het ERP pakket, waarin je alle informatie over het project staat.
 
Als werkvoorbereider bij Snijtechniek Brabant werk je vaak aan meerdere projecten tegelijkertijd, waardoor je dag gevuld is met verschillende taken en verantwoordelijkheden. Je werkt zelfstandig, maar bent ook onderdeel van een team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het succesvol afronden van projecten. Communicatie en samenwerking zijn dan ook essentieel voor een werkvoorbereider bij Snijtechniek Brabant.

Wat bieden wij?

Bij Snijtechniek Brabant kom je terecht in een enthousiast team waar innovatie, flexibiliteit en kwaliteit centraal staan. Samen met jou zorgen we voor een uitdagende invulling van jouw loopbaan. Je wordt intern helemaal voorbereid op de functie zodat je gemakkelijk kunt instromen bij jouw nieuwe baan.

Bij ons krijg je:

 • Een functie in een fijn team binnen ons familiebedrijf
 • Volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen
 • Veel zelfstandigheid
 • Alle ruimte om mee te denken in ons proces
 • Een marktconform salaris volgens de Metaal & Techniek cao
 • Eerlijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Zie jij jezelf al werken als werkvoorbereider bij Snijtechniek Brabant?

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur jouw CV inclusief korte motivatiebrief nu naar ons op! We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wil je nog aanvullende informatie over deze functie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op!

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.